Byggassistenten Sjømark

Byggassistenten er en tjeneste hvor det handler om å være tilstede, assistere og bistå hverandre. Dette gjelder både for private personer, bedrifter, entreprenører, bank, forsikring og det offentlige som har planer om eller skal gjennomføre noe innen byggebransjen.

Byggassistenten skal være sin samarbeidspartner slik at vi til sammen kan være med på å skape trygghet, trivsel og seriøsitet i en ellers så omfattende og krevende bransje.

«Din samarbeidsparter til riktig byggkvalitet»

omhandler å få levere riktig produkt, gjennomføre riktig kvalitet og ikke minst til riktig lovverk for alle parter.

En samarbeidspartner i slike tilfeller kan være meg, Magne Sjømark, som har rundt 35 års fartstid i bransjen. Har utdanning som høyskoleingeniør fra 1995 og Svennebrev innen tømrerfaget fra 1985. har i disse årene tilegnet meg en del kunnskap og erfaring både som utførende, prosjekterende og ledelse innen entreprenørbransjen.

Jeg kan assistere deg og dere innenfor mye av det som skjer i byggebransjen. Det kan være seg planlegging, utførelse, gjennomføring og kontroller av ulike arter…, så med andre enkle ord være

«Din samarbeidspartner til riktig byggkvalitet»

Byggassistenten sin visjon er at både private personer, entreprenører og andre skal få en positiv og fin opplevelse når de først skal gjøre sine store investeringer både i tid og ikke minst penger. Bransjen kan tilby både på utfordringer, men også store gleder og opplevelser.

nøkkelen til positiv opplevelse er ofte at man må ha kontroll i hele prosessen. Og da bør kanskje mange med byggeplaner hente inn litt ekstern assistanse og bistand.

Jeg oppfordrer deg til å ta en nærmere kikk på hvilken fagområder jeg kan bistå og assistere deg eller dere i.

Vi jabbes 😊